Layar Vision print kiadványokhoz

 2012.01.31. 09:51

Az ARpro tesztelte a Layar Vision technológiáját és bizony elég jól sikerült. Ez a kiterjesztett valóság technológiájának azon része, amely a nyomtatott sajtó életét hosszabbítja meg. Plusz - akár exkluzív - tartalmakat ad innovatív és szórakoztató formában. Ezzel együtt a megoldás tartalomfogyasztókat terel az online felületekre. Az alkalmazás elérhető iPod, iPhone, iPhone, valamint Android  rendszert használó okostelefonokhoz és tabletekhez egyaránt. 

Az alkalmazás felismeri a kijelzőn látható képet, majd az általunk megadott tartalmat helyezi a kijelző megfelelő részére. A megjelenítendő objektumok interaktívak, azaz bármilyen online tartalmat (kép, cikk, zene, videó, stb.) rendelhetünk hozzá. A megjelenítendő objektum bármilyen kép lehet, amelyet rengeteg animációval tudunk a kijelzőre helyezni.

Az élesített réteg utólag változtatható, így a technológia nemcsak heti/havi/időszakos kiadványoknak, plakátoknak, hanem akár napilapok számára is releváns.

ARpro - kiterjesztett valóság - Full Service In Augmented Reality

Címkék: augmented reality kiterjesztett valóság the next generation arpro

A bejegyzés trackback címe:

https://arpro.blog.hu/api/trackback/id/tr854019578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása