Itt az AR tükör

 2012.03.14. 10:56

A nemrégiben tartott Microsoft TechForum egy igencsak különleges bemutatóval kápráztatta el a látogatókat. A Holoflector valójában egy nagy, átlátszó tükör, amelynek a tetején egy Kinect kamera, mögötte pedig egy hatalmas LCD panel kapott helyet.

Ez az összeállítás lehetővé teszi, hogy az emberek tükörképén számítógépes grafika jelenjen meg, amely valós időben mozog együtt a személyekkel. Ahogy a Microsoft szakemberei megjegyezték: ez egy AR- (augmented reality/kiterjesztett valóság) tükör.

Persze nem valószínű, hogy ez a tükör egy az egyben kereskedelmi forgalomba kerül majd, azt viszont egyértelműen érzékelteti, milyen irányba haladva képzeli el a redmondi óriás a kijezők és a kiterjesztett valóság jövőjét. - Írja a techline itt!

ARpro - Full Service In Augmented Reality - Kiterjesztett valóság


A bejegyzés trackback címe:

https://arpro.blog.hu/api/trackback/id/tr744316056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása